11 September 2011

freebies-tab menu


nak ? comment dulu :) right click-copy image URL


   













You may leave your comment :)

27 comments:

  1. cantik lah.. saya ambik 3 ye...

    ReplyDelete
  2. Syss , kalau nak mintak bolehh ? Huhu . Kalau tak bolehh tak pe =)

    ReplyDelete
  3. sys , amekk yg kaler pinkk ekk? tanx

    ReplyDelete
  4. COMEL...amik ye. nak minta buatkan tab menu bertajuk contact me & my love boleh tak? maaf kalau menyusahkan. :)

    ReplyDelete
  5. Yang atas tu comel.yang bawah tu kurang comel.hehe.jgn marah.just bagi opinion je.

    ReplyDelete
  6. saya amik yang kaler pink tuh =)

    ReplyDelete
  7. nk gak tp....xtw la cmne nk wt

    ReplyDelete
  8. Comel,Comel..Saya ambik..KAler pink..Comelll

    ReplyDelete
  9. cute..sy amik yep..tq

    ReplyDelete
  10. Nak tab menu yg wrna pink ye ?? :)

    ReplyDelete
  11. comel, saya ambik ya. thanks

    ReplyDelete
  12. Comel..saya ambil yang warna pink tau ;) thanks..

    ReplyDelete
  13. @Iffah Nadiah Sorry, dah lupa la, lagipun ni freebies lama. font ni pun dah takda.

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.