04 September 2011

Freebies-doodle part4

nak ? just drop satu comment . . jangan ambek buat freebies  kat blog korang okay . harap maklum .











transparent kan la ek . kalau transparentkan untuk korang pon . bukan nk berterime kaseh pon  kan?. :)

You may leave your comment :)

33 comments:

  1. kak , nadhira nk amik bley ? cute sangat !

    ReplyDelete
  2. awk , sy ambil satu ea ! thanx :)

    ReplyDelete
  3. akak boleh saye amek satu ?
    n .. akak wat header gne ape kak?

    ReplyDelete
  4. saya amik tau. nanti saya credit. thanks :)

    ReplyDelete
  5. akak,saya ambil satu ye,comel lahh doodle ni :D

    ReplyDelete
  6. amik 1 tw..
    btw, smua comel2 lah..
    ;)

    ReplyDelete
  7. hany ade ambil doodle mish apple nak buat header untuk mak hny , die ade buat blog kek online. so ingat kan nak ambil yang bertudung .sbb kan semuanye comel , hny ade ambil beberapa. tapi ta decide lgi nak pakai yang mana . bleh kan ? tq

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..saya ambik yang purple! Thanks a lot dear ^^

    ReplyDelete
  9. miejah amik warna pink naa :)

    ReplyDelete
  10. nak ambil warna biru..nanti saya kreditkan :) thanks

    ReplyDelete
  11. saya ambik satu. terima kasih ;D.

    ReplyDelete
  12. mohon ambil satu...baru nak belajar...

    ReplyDelete
  13. saya ambil satu doodle ni.
    terima kasih ye awak ;)

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.