22 September 2011

Freebies- couple wedding dress













itu saja . . transparent dah :)

You may leave your comment :)

36 comments:

  1. cantiknya! tapi seksa pulak..hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik tapi seksi la..:)

    ReplyDelete
  3. saya ambik satu ye..:D

    ReplyDelete
  4. cantekk, eza ambik satu k.. :) TQ

    ReplyDelete
  5. amek wrne oren eh ? thanks :)

    ReplyDelete
  6. okay.. ni mungkin tkde kene mngene dngn doodles ni. tpi hey.. tk tahu lah nak tanye kat ceruk mane, shout kat shoutbox, conpem tk berbalas. sob-3. harap mish apple buat account formspring satu. senang nak tanye ape-2.

    nak tanye, camne nak letak font yang comel-2 xpescially kat sidebar and post title tu? sye dah buat minima template. then bile pergi kat tmplate designer, takde function untuk tukar font. acc, sy benci font news roman. skema dowh. so please.. do me a favour meh?

    ReplyDelete
  7. nad amik warna pink untuk page photography nad..:)

    ReplyDelete
  8. @Aja Jaja formspring ade, tapi tak active . saye selalu tak reply kt shoutbox , sebab , yg ni pon. saye nak gi kat blog awk. dy tulis. profile not available . kadang, blog has been remove. so, insyaallah, saye buat tutor maybe awk phm . tapi saye sndiri tak paham masalah awk tu . . sebab saye punye okey . hope awk paham :)

    ReplyDelete
  9. comel...saye amek gak eh=)

    ReplyDelete
  10. hai......niena ambek satu....hehe btw nice...

    ReplyDelete
  11. Err saya kurang faham lha untuk ape gmbar diatas ? dan doodle ape function ? hehe

    ReplyDelete
  12. @atyngambar kt atas ni la doodle . doodle boleh gune utk hias blog . mcm header . . klau nk cri kt internet, takde la jawabnye . bnde ni pon kne tempah. rm10, satu .

    ReplyDelete
  13. dear ! ryn amek 1 taw..

    ReplyDelete
  14. kte amek satu . thankiess

    ReplyDelete
  15. Akak,kita ambek satu eh..thanks

    ReplyDelete
  16. COMELNYERR....sy dh follow awk...follow kite blk ye^^

    ReplyDelete
  17. saya amik juga! trimas!!

    ReplyDelete
  18. ambik warna kelabu :)

    ReplyDelete