17 December 2012

Top 10 Game Android Terbaik

Assalamualaikum, okay. Top10 game paling best ni bukanlah yang sudah tersenarai di Andoid atau pun di google atau di mana-mana. Ni pendapat personal punya. Mungkin game ni bukan ada kat Android je, Apple Store pun mungkin ada. 

Agent Dash


Subway Surfers


TNT


Nogra Nut


Molekart

FruitNinja


Unicorn Dash


Sushichop


Pimple Popper


Game lari-lari ada, game macam betul-betul bawa kereta pun ada, dan paling dasyat, game picit jerawat. Apa lagi? Jom download. Eh, belum ada lagi? Tengah fikir nak beli Samsung Galaxy Tab atau ipad, meh click sini.


You may leave your comment :)

5 comments:

  1. nak kena download nihh. hihii. thankss! :D

    ReplyDelete
  2. Jemput join (: Ada hadiah untuk peserta bertuah !
    >> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  3. WAH.. KAKI MAIN GAME LE NI..

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.