03 December 2012

Freebies: Google Chrome Theme (One Direction)


Freebies ni untuk pengguna Google Chrome sahaja. Sila pilih yang berkenan. Cuma click je gambar dan nanti dia akan keluar satu box, click je 'add'.






Gambar credit to Google, dan background wooden credit to Candy Apple.



You may leave your comment :)

7 comments:

  1. Adik2 lyeen minat gila kat one direction ni..haha..Lyeen nak request gmbr cupcakes boleh?hehee:P

    ReplyDelete
  2. @Lyeen De SyifaCupcake? InsyaAllah nanti sy buat :)

    ReplyDelete
  3. nice dear.
    CF try satu kaler pink tu (walaupon tak minat one direction) huhu.

    ReplyDelete
  4. nak gambar kite sendiri ade tak? :D

    ReplyDelete
  5. @suhadah saad Kalau nak, bagi URL gambar. InsyaAllah nanti sy buat.

    ReplyDelete
  6. Nak gambar yuna boleh tak ? hehe :)

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.