08 December 2011

Freebies- doodle comel


1doodle je, ni pon sebab nak tinggalkan blog 3 hari. Maybe bila-bila aku buat semua warna. Please jangan buat freebies kat blog korang kecuali freebies yg dah diolah mcm header ke ape ke, tapi wajib credit. Personal use tak payah. Dan please la jangan ngaku-2 ni doodle korang, naik menyampah aku orang report sane sini. Lagi menyampah bila ade yang suruh credit kat blog die sendiri. Senang hati kau. mentang-mentang aku tak letak link ke hape ke kat doodle tu. Jangan ingat aku tak tau sape pencuri doodle-2 aku. Aku bookmark wey . Malas nak serang je. Sampai sekarang kau tak remove kan. Tunggu mase la. Kau kalau dah buat freebies suruh credit kat kau, please delete post tu. And aku pon tak suka kau pakse2 orang suruh credit kat aku, aku tak gila credit la, aku taknak orang susah payah letak credit kat sidebar. Tapi kalau kau dah senang-senang buat freebies kt blog. SILA CREDIT . Setakat ni aku tak penah serang sape-2. Paling teruk aku suruh remove. So.please. Aku pon tak tau la kenapa aku emo. Tapi rase mcm berapi pulak orang ambek doodle wat hak sendiri. okey, bye. Ambek la doodle tu nak buat ape pon.

p/s : tengah design template baru

You may leave your comment :)

2 comments:

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.