18 August 2011

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail


semalam jalan-jalan . . blogwalking kat blog Alif . . tengak doodle die comel-comel .. 
ape yang berbeze doodle Alif ni dengan doodle yang lain . . mate die lah . . besar gitu . . sweet kan? kalau korang nak . . klik la banner . . sape2 pon boleh request . . ade 9 tahun lagi . . \cepat2!!/
nak sangat-sangat doodle Alif sebab doodle Alif cute . . \eh. mestilah/
okey . kene pilih .warna mata doodle . . aku pon nak simple2 je . . so . hitam lah . . 
kalau boleh nak freehair. .  sebab kebanyakannye tengak yang bertudung . so . nak tengak hasil yang freehair plak . . \tapi nak berbaju kurung/ banyak songeh betul aku ni .  terpulang la kat Alif ek . . :)


You may leave your comment :)

1 comment:

  1. salam sahur...

    dudel anda baru je siap setelah setahun menunggu giliran..

    maaf ye..

    http://www.alifismail.com/2012/07/doodle-untuk-mish-apple.html

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.