16 August 2011

Blogger 'Sangap' ?



Senza titolo | Flickr - Condivisione di foto!


Assalamualaikum . Erkkk. Aku post benda apa ni? HAHA. blogger. Jangan marah ye. \aku pon blogger/ bila korang tengak blog orang la kan. Ape yang korang tak suka atau meluat sangat ? Kalau aku, couple . . couple+blog. Dekat blog nak letak gambar dengan bf/gf korang. Takde masalah. aku tengak pon okay je. Tapi ,yang buat aku meluat sampai tahap boleh batal puasa tu bila tengak gambar couple dok peluk-peluk. Agame? heh.tak tau la aku. tengok muka? benda yang dekat atas kepala? Dekat sidebar gambar naik nafsu penuh.. Apa barang letak satu. Ape barang letak dua. Letak la sepeluh. Eh, sepuluh baru cukup untuk topup dosa aku tengak couple macam tu. Memang nafsu perempuan 9. Tapi takde la sampai stim . . kan?  \kalau lelaki:?/ hadoy. Nak peluk . peluk la, dah gatai sangat, tapi tak segan ke aku pon budak, dah kena tunjuk aksi blogger terseksa. rase nak termuntah pon ada. Tak payah la dok tayang gambar macam tu dalam blog. Patut la ramai tak suka blogger, nak kate facebook, hidup takde privasi la ape la . blog? ade privasi la kan letak gambar comolot bagai. Post entri cakap penah main.Hadoy, nak famous,ambek .  maka famous lah engkau apabila mempostkan entri sebegitu rupa.  sekarang bulan puasa, jangan la bagi orang lain batal puasa. kan? kan ?


p/s: dah berbulan tak blogwalking , nak blogwalking ke tak?

You may leave your comment :)

10 comments:

  1. mmg pun. takyah tgk ah blog camtu. hahaha

    ReplyDelete
  2. setuju! cukup meluat tgk blogger mcm tu ..

    ReplyDelete
  3. itu dia..entry yg ckup pedas..heheh..
    tak sesuai jgk la nk tyg2 mcm tu..

    ReplyDelete
  4. blogger gila seks agaknye tuh.. bhahahaha..

    ReplyDelete
  5. awk ad dlm segmen farah :)
    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-bermula-kb-punya-segmen.html

    ReplyDelete
  6. haha..kalo bulan..pangkah awal2 ok nampak lovey dovey geli geleman tu..tetambah yg ada adegan xsenonoh..grr..

    ReplyDelete
  7. entry tajuk panas lah :p hee betul2 setuju

    ReplyDelete
  8. posing macam2 last2 bukan kawen pun. hahah. mmg lembu

    ReplyDelete
  9. salam..

    awak nak doodle free hair ke??

    ok nanti alif cuba buat untk awk k..

    awk just join je request alif tu ye...

    stakat ni free je... hihi..

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.