10 August 2011

Perlu ke Layan Hajjah-Sitt-Al-wuzara tu ?








SIMPLE ENTRI
Hajjah-Sitt-Al-wuzara . . kenal kan ? bagi aku . tak perlu nk share link blog die . 
dah dapat perhatian . menjadi-jadi la kan ? kite orang Islam . . memang la marah . tapi kalau kite pon cakap/mencarut macam die jugak . . memang memalukan . . . aku mengaku . . memang aku bawah umur lagi . . tapi jangan la yang dah tua-tua . dah boleh pikir . . nak mencarut bagai . . kami *bebudak* tengak pon , kami yang segan .. dari maki  baik doa . . mungkin satu hari die sedar ? sekurang-kurangnye dapat topup pahala .. lagi-lagi bulan Ramadhan ni . . bukan ade dunia ni je . . nanti dapat jugak hukuman kan? \itu yang aku belajar kat sekolah la. ./ jangan topup dosa. tak payah la nak buat fan page anti dia . . sape yang cipta Facebook ni ?  Orang Islam ke ? Yahudi .okay . memang dorang dah berjaye . . dorang gelak . . tepuk tangan tengak orang Islam . Facebook Laman Mencarut ke ? aku bukan nak bajet bagus .. tapi aku malu . . . 




You may leave your comment :)

14 comments:

  1. ee bodoh nyee rase mcm nk maki jeee ! ee tah shitt gler

    ReplyDelete
  2. btul, jgn topup dosa........

    ReplyDelete
  3. seiously Cr bce byk jgak entry dia.. smpai dah takut nak bce, tkt prcye..

    lepas tu dia ada selit ayat2 al-quran yg sememangnya ayat al-quran yg tipu..

    ada ayat al-quran tu dy tambah2..

    Slmat akq sruh tgk tafsir quran..

    ReplyDelete
  4. xthu da nk kte ape.rs mcm nk maki tp xyahla..ckup la hana kte melampau

    ReplyDelete
  5. betul ke dia tu hajjah... atau saja menyalahgunakan gelaran tu untuk mengelirukan kita umat Islam...

    ReplyDelete
  6. @Green Appletakde gune pon gelaran tu . . maybe sengaje .

    ReplyDelete
  7. a'ah , kan ? lau nak tegur die , tegur dengan bahasa yang elok . nie tak . kite ponn sme je macam die .
    -.-

    ReplyDelete
  8. memank jgn layan pown ouh..

    makin layan makin buat dosa adalah..

    itu antara dier ngan tuhan..lantaklah..haha

    ReplyDelete
  9. btol uh ..
    even kte emg bengang ,
    p dr duk maki hamun dy , baek doa biar dy dpt hdayah .. amin ..

    ReplyDelete
  10. jgn guna perkataan 'aku' dlm entry sbb nmpk tak hormat yg lebih tua even 'aku' tu kata ganti nama.

    tp bila yang tua baca, mereka akan rasa perkataan 'aku' itu mcm kasar and x respect diorang.

    jgn sentap, i hny tegur sbb i ada terbaca entry yg lainn berkenaan dgn 'aku'. peace.

    ReplyDelete
  11. @Anonymousyes. sorry untuk yg lebih berumur . tapi kite ckp dengan ALLAH pon . aku-2 jugak . . lagipon tak memaki sesiape dengan gunekan perkataan aku .. :)

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.