14 March 2012

Freebies- doodle couple vintage

Assalamualaikum, okay lama gila-2 tak update . So, just bagi freebies kat korang . Freebies doodle couple, and hope korang suka. Act, doodle ni bukan aku buat tapi  Istana Cinta, tapi doodle ni milik aku sebab aku yg order and bayar . Jangan buat freebies kat blog korang pulak, just personal use, letak la buat header ke ape ke. Tak perlu nak credit bagai, just tinggalkan komen pon dah cukup untuk aku tau sape yg gune. Maybe minggu ni aku akan selalu update pasal freebies . Eh, tolong  klik churp-2 ni dulu ek sebelum ambek . Terime kasihh . :)







You may leave your comment :)

13 comments:

  1. saya amik hijau =) comell <3

    ReplyDelete
  2. wow..saya ambik purple tau. trimas! ^o^

    ReplyDelete
  3. comel nyer..
    lagi2 laki tu pakai speck :)

    ReplyDelete
  4. minta izin, amik warna pink ye

    ReplyDelete
  5. amek wrna pink auww,, thanx..

    ReplyDelete
  6. syira ambik wrna biru nk letk kat header..

    thanx..

    ReplyDelete
  7. akak amik ye :) thankxxx

    ReplyDelete
  8. salam.. hai.. maintak izin ea ambil 1.. semua cun... tq...

    ReplyDelete
  9. Cute! amik ye thank you :)

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.