Nabiha Zaidi

Tutorial- Letak salji turun dalam blog

Ade 2 jenis salji dalam blog . Satu yang besar, dan satu lagi kecik . Aku akan bagi yang besar sebab yang kecik-2 tu sangat-2 memberatkan blog, tapi yang ni aku rase tak menjejaskan sangat. And, salji ni aku bagi putih dan hitam je sebab aku rase memang menyemak la kalau korang letak selain due warne ni. Kalau blog korang lebih kepada putih, gunakan putih, kalau hitam gunakan hitam. Biar die nampak siket-2je dan simple .

Edit html- add a gadget- html Javaskript-pastekan code ni .

 

Salji Putih

<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/snowwhite.js"></script>

Salji Hitam
<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/snowblack.js"></script>

10 comments:

Beelaa Loolaa....:) said...

thankz ye..;)
klu sudi follow la blog sy..
http://diarikunabil.blogspot.com/

ZuraiNi Jaafar said...

Wahh lawa nye blog akak

ZuraiNi Jaafar said...

Wahh lawa nye blog akak

nida nadhirah said...

antik blog! hehe

Nur Ellysya said...

Assalamualaikum sorry. Macam tak ada je salji nya?

Mish Apple said...

@Nur Ellysya waalaikumussalam, rasanya warna salji tu tak sesuai kot dengan warna blog awak.

Eyma Zubaidi said...

blog u commeh la haha suka :)

Nurul Anisah said...

Thank you,dah jadi :D

neesya nisa said...

Kenapa saya punya blog tak dapat ya?

Nurul Nadiah norasip said...

jadi2.. alhamdulillah...