03 June 2012

Promosi:Tempahan edit blog RM5 (termasuk header doodle dan banner)



Hai, assalamualaikum . Lepas lama tak update, aku wat promosi untuk tempahan edit blog . Cuma RM5, korang boleh dapat header dan banner sekali. Templatenye boleh tengak kat sini . Template yang tu warna pink, tapi kalau nak tukar warna pun boleh.

Yang boleh ditukar
Header : Pilih kat sini doodle baru dan font .
Background : Boleh cari di google untuk tukar header.
Cursor : Boleh cari di cursur 4 u.
Favicon : Boleh cari di Ego-box.
Warna : Cari di sini.

Note
Harga : RM5 . *tambahan harga untuk item yang ingin ditambah .
Cara bayaran : Topup maxis.
Cara tempahan : Boleh order template ni kat inibeehaluffy@gmail.com :) Atau, yang dah jadi friend kat fb boleh order kat sini k . Kalau tak jadi friend boleh add tapi bagi nickname dekat komen. 

Perlukan 
Nama : 
Nama di header :
Link Blog :
Emel dan password :
Nombor telefon :
Warna yang diinginkan : 
Benda yang ingin ditukar : 

p/s : promosi akan stop tak lama lagi .

You may leave your comment :)

9 comments:

  1. Dah add kat fb akaq :)

    Nur Rahayu Izaima

    ReplyDelete
  2. Boleh edit blog saya tak ? :)

    ReplyDelete
  3. boleh edit blog saya tak ? :)

    ReplyDelete
  4. masih sempat lagi tk kalo nak tempah

    ReplyDelete
  5. akak..nk tempah..tapi make sure Aisyah bayar dulu eh..

    ReplyDelete
  6. heee~err awk buat lg xbenda ni..btw mintak tolong rep kat shoutbox Mai erh :) maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.