30 June 2012

Freebies : doodle muslimah ala-ala aiskrim

Assalamualaikum, okay, disebabkan aku jarang gila update, and aku pun tak tau nak update ape. Aku pun tinggalkan blog ni dengan freebies doodle, Dilarang buat freebies balik . Ada banyak lagi sebenarnya, tapi kasi la sikit-2 dulu kan. Btw, kalau nak tanye atau nak tau update pasal aku yang hot ni \puihhh/ sila lah follow twitter aku kat sini atau @MishApple97 . 



 
Aku order doodle kat sini, berbayar ye.

You may leave your comment :)

16 comments:

  1. woot-2..., comel-2 !
    Nak rembat semua :)
    Hehehhe
    Anyway thanks ya :)

    ReplyDelete
  2. Ohmaii, comelnya >.< . Saya rembat satu ye :) tak sure yang mana but inform dulu :)

    ReplyDelete
  3. eii.. comelnya. rasa nak makan je. hehe

    ReplyDelete
  4. ambil satu yee. comel sangat :D

    ReplyDelete
  5. comel,,,ambl 1 ya yg wana ijau^^

    ReplyDelete
  6. kite ambik ye awok :) masyehh .

    ReplyDelete
  7. sy ambik eaa :) tq

    ReplyDelete
  8. sy ambik eaa :) tq

    ReplyDelete
  9. sy ambik eaa :) tq

    ReplyDelete
  10. Sy nak ambik 6 ye thanks :)

    ReplyDelete
  11. Saya Amik Semua Yaa =) Hehehe !!

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.