07 June 2012

Freebies : kawaii food doodle

Assalamualaikum, Tak dipaksa untuk credit, tapi kalau credit lagi la sesangat dan terlampau bagus . Korang boleh gune untuk letak kat blog korang, kat header ke, sidebar ke, tapi ingat, jangan sampai mampat pulak blog tu. Aku just buat pink coklat, kalau nak warna lain, sila request kat kotak komen, 2 warna je tau. Kalau ramai yang minat warna yang lain tu, insyaallah aku update lain. Dilarang re-freebies balik kat blog korang, hanya untuk kegunaan sendiri okay. 






p/s: Comel tak? diolah daripada: dafont


You may leave your comment :)

9 comments:

  1. comel.. nak request warna biru boleh^^

    ReplyDelete
  2. comel :D tapi i still prefer biruuuu <3

    ReplyDelete
  3. lahaiii, comel gilaa. ambil tauu, thanks :)

    ReplyDelete
  4. ambil tau. thanks :) credit juga

    ReplyDelete
  5. Ambik satu yer !! thanks

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.