27 November 2011

Tutorial- buat entri auto publish


Apa maksud entri auto publish ni ? Macam ni, kalau korang nak publish entri  tu malam, tapi malam tu korang takde kat rumah , ataupon korang takde kat rumah seminggu , tapi korang nak update blog korang tiap-tiap hari  sebab tak nak bagi trafik jatuh. .So, step dia korang boleh tengak gambar.



Scheduled at tu korang letak tarikh dan masa untuk dia publish . 


You may leave your comment :)

1 comment:

  1. mcm mane kalau sekarang kan dah pakai blogger interface yg baru.

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.