29 November 2011

Ade sape nak request tutorial ?




boleh request tutorial kat comment ni . . bosan .. tempahan header rm3 still dibuka.contoh header kat sini .

p/s : doodle tu sila la ambek .. aku punya . .
You may leave your comment :)

17 comments:

  1. camne nak wat comment kat new tab ni? doodle tu semat, i loike (Y)

    ReplyDelete
  2. camner na buat comment style embbed below post ? for blogskin .err paham x ?

    ReplyDelete
  3. Macam mana nak ltk comment utk blogskin?

    ReplyDelete
  4. mcm mane nk buat drop down shoutbox?
    cntoh,bile kite tekan icon 'jerit',die akn kuar dr atas? PLEASE??

    ReplyDelete
  5. salam. nak tempah header boleh

    ReplyDelete
  6. mcm mana nak buat slide show gamba untuk letak kat blog ?

    ReplyDelete
  7. camne nk buat doodle? boleh tolong ajarkan x?

    ReplyDelete
  8. macam mana nak buad button like untuk blogskin..? dah cari tapi tak jumpa pon

    ReplyDelete
  9. Hai :) Syima nak mintak tolong boleh ? Agak Complicated nak cakap -,- K contoh Syima dah tukar URL blog , Tapi bila bloggers bukak blog Syima guna URL LAMA dia ada tulis 'Saya Sudah tukar URL . Sila ke SINI' . bila tekan SINI tuhh dia terus ke blog baru Syima . Lebih kurang macam tuhh laa . Acano nak buat tuhh ? Buatkan Tutorials boleh ? Lepas tuhh bagitau Syima K :)

    ReplyDelete
  10. @✿ SyimaDeen ✿yang tu guna blogskin. Skin cri kat blogskins.com, and cari skin mcm tu,the, gune la. Rujuk blogskin tutrial.

    ReplyDelete
  11. @Mish Apple
    Ohh okay :) Terima kasih sebab tolong Syima !

    ReplyDelete
  12. Nak request, taktau la faham ke tak eh, kalau kita nak tukar url blog, lepastu bila orang search url lama, dia akan tukar sendiri ke url blog baru. Macam satu blog ni, shiraofficial.blogspot.com - dia dah tukr link, kalau orang bukak dia punya automatik ubah jadi meaninglesslittlething.blogspot.com. tau tak?

    ReplyDelete
  13. Akak, kenapa bila saya guna blogskins, tak ada layout? saya nak edit sesuatu... =( tolong lah saya...

    ReplyDelete
  14. kan kalau kite guna blogskin..dia ada tulis pasal about me..tapi dia dah tulis siap2..cmne nak tukar??harap sgt awak dpt tolong..

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.