21 May 2011

TUTORIAL DAPAT DUIT DENGAN HEARTBEAT

untuk sape2 yang nak duit time berblog ni . .

boleh la wt heartbeat. . die ni . . adik beradik dengan nuffnang je la . 

tapi . . heartbeat ni . . tak menjejaskan nuffnang..

so.. kalau ade nuffnang.. still jugak boleh buat heartbeat . .
*ehh.. berbelit sungguh*
so.. sape2 yg klik iklan HB korang tu.. 
korang akn dpt la satu klik 4sen.. jdi la kan . .
dari korang blogging free je . .

so . . ikot step ni . 
(klik gambar bagi besar)  
first . . korang msti la klik banner bawah ni .








klik kotak tu . 


klik create account

lepas dah siap . .
tickkan accept tu then tekan continue.







isi borang lagi sekali. baca arahan nya. isi betul-betul okay. then tickkan accept and then tekan continue. ada kan? setakat ni faham? okay.


pastu . . choose la banner yang cmne korang nak . .
pendek . . panjang . . besar . . kecik sume ade .


and paste kan la code2 tu semue . . :)

credit: LUKMAN

You may leave your comment :)

3 comments:

  1. Tapi , awak tak pasang pown, baru ingat nak klik2..muehehe

    ReplyDelete
  2. ade pasang . tersembunyi la . :p

    ReplyDelete
  3. bole x buat tuto cara2 nak sembunyikan HB tue. PLEASE ! ^^

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.