07 May 2011

tutorial ambil URL gambar glitter-graphics

Ramai yang tak tau sebenarnye macam mana nak ambil URL gambar kat glitter graphic, ada juga yang guna cara yang menyusahkan.So, ni cara yang paling simple. 

1.Search gambar kat glitter graphic ,dan click gambar yg kite nak tu.


2.click download image dan akan terkeluar la pop up box .


3.right click-copy image URL . siap .




You may leave your comment :)

11 comments:

  1. owh....gitu lak ekk....
    x rasa menyusahkan sket x??

    ReplyDelete
  2. copy dia nye code sblm komen2 tu kan kan ? err , sala ke -,-

    ReplyDelete
  3. blog lelaki tak sesuai kot,.hehe

    ReplyDelete
  4. tak laa.. kat komen tu laa..

    ReplyDelete
  5. motep letak gambo tu???




    larikkkkk

    ReplyDelete
  6. thanks veri much.. success

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.