05 September 2012

Tempahan Header Free Untuk pengomen yang pertama

Assalamualaikum, okay, untuk pengomen yang terpantas dan jawab dengan lengkap je aku akan proses dia punya header. Dengan menggunakan doodle ni sahaja. Btw, headernya simple je aku buat.
Bagi :
Tajuk blog :
Link blog :



You may leave your comment :)

8 comments:

  1. Tajuk blog : Farah Amiera.
    Link Blog : http://miera-lollipop.blogspot.com/

    Hehe xD

    ReplyDelete
  2. bagi:buat header mcm mana pon x kisah janji cantik,cute meletop
    tajuk blog:gadis bunga
    link blog:http;//doodlemerah92.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. BAGI:
    tajuk : Ini Dunia Dan Cerita Ku
    LINK: http://chien-puterirahsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. tajuk: kakitangan mengarut punyer blog

    link: http://kakitanganmengarut.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tajuk: kakitangan mengarut punyer blog

    link: http://kakitanganmengarut.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Tajuk Blog : My Secret
    Link blog :http://our-secret2011.blogspot.com

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.