16 October 2011

Hadiah untuk follower yang ke 2000




malam semalam aku check kt shoutbox aku . . (yes, aku memang suke check shoutbox and terjah orang tu balik tanpa bgi respon kt shoutbox sebab aku memang malu nk tulis kt shoutbox orang . . ) tetibe ..  aku ternampak 


so, untuk akak Hazirah, aku bagi sikit hadiah simple . yelah aku tak banyak duit nk beli post kat rumah . . aku pon bagi la doodle seorang guru untuk akak zira ni . . (siap ade name tag) . aku tengak .. kak Zira ni bakal guru . . 


doodle ni bukan aku lukis sendri, tapi tempah kat kak Mel  . untuk yg aku lukis . . aku pakai sendri je, sebab hodoh . .hahak. so .untuk kak Zira, boleh la tuntut doodle original ni kt Facebook saye . bagi name tau . takot tak approve pulak .. nak jugak doodle free . .?  jadik la follower ke 3000 aku .

jom terjah ..
terima kasih sebab memollow . . :)

p/s: nak header mcm aku ? click sini .

You may leave your comment :)

3 comments:

  1. mish apple memg eja tengak ekk?

    ReplyDelete
  2. Hihi. Just stop at your blog. By the way, S U P E R B gilaaa!

    ReplyDelete
  3. cantik hihihi

    Tahniah yang dapat doodle tue...

    ReplyDelete

Maaf kalau tak dapat nak balas komen.