15 March 2012

Kelebihan Samsung Galaxy Tab daripada Ipad

 

Assalamualaikum. Okay, untuk korang yg baru nak tergedek-2 baru nak pening-2 pasal nak beli galaxy tab atau ipad, meh sini aku nak jelaskan kat korang kelebihan galaxy tab .

  • Berat Galaxy tab lebih ringan iaitu 0.86 pounds berbanding ipad 1.5 pounds. 
  • Expandable storage hingga 32GB manakala ipad takde pun.
  • Keluasan RAM 512MB manakala ipad 256MB .
  • Kamera untuk Galaxy tab 10.1 mempunyai kelebihan sehingga 8.0MP
  • Galaxy ade phone &3G calls(ade jenis)
  • Ada GPS berbanding ipad yg kalau mahal baru ada .
  • Menggunakan OS ANDROID dari google
  • Hard disk yang lebih besar
  • Galaxy tab banyak dijual, siap boleh bayar ansuran .
  • Lebih friendly user 
  • Support flash (ipad tak support flash tapi ipad2 ade kot)
  • Aksesori ipad terlampau mahal
  • Aplikasi ipad kebanyakannya kena bayar

Dengar cerita, kalau korang nak beli ipad2, tunggu dulu sebab harge ipad2 akan turun mendadak disebabkan ipad3 akan keluar .

p/s : nak show off sesuai pakai ipad . Ade salah bgitau ek .

You may leave your comment :)

14 March 2012

Freebies- doodle couple vintage

Assalamualaikum, okay lama gila-2 tak update . So, just bagi freebies kat korang . Freebies doodle couple, and hope korang suka. Act, doodle ni bukan aku buat tapi  Istana Cinta, tapi doodle ni milik aku sebab aku yg order and bayar . Jangan buat freebies kat blog korang pulak, just personal use, letak la buat header ke ape ke. Tak perlu nak credit bagai, just tinggalkan komen pon dah cukup untuk aku tau sape yg gune. Maybe minggu ni aku akan selalu update pasal freebies . Eh, tolong  klik churp-2 ni dulu ek sebelum ambek . Terime kasihh . :)







You may leave your comment :)